Területi gondozás / Hírek
Márton napi ünnepség az Időseket Segítő Szolgálat Arany János utcai telephelyen Márton napi ünnepség az Időseket Segítő Szolgálat Arany János utcai telephelyen
Területi gondozás
2 éve
Nagy létszámban gyűltek össze a Márton napi mulatságra a Területi Gondozás nappali ellátás tagjai, az Arany János utca telephelyen.
Levendula Nap -Kiemelt kerületi rendezvény Levendula Nap -Kiemelt kerületi rendezvény
Területi gondozás
2 éve
2018.11.23-án (pénteken) 9-13 óráig Levendula nap - Alternatív gyógymódok az egészség megőrzéséért címmel sokszínű programmal, előadásokkal és ismertetőkkel várjuk az érdeklődőket a Csokonai Művelődési Házban (Budapest, Eötvös u. 64-66.).
Komáromban jártunk Komáromban jártunk
Területi gondozás
2 éve
Az Időseket Segítő Szolgálat - Arany János utcai telephely tagjai októberben, egy Komáromi buszkiránduláson vettek részt.
Alzheimer Café a Pajtás étteremben Alzheimer Café a Pajtás étteremben
Területi gondozás
2 éve
Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Alzheimer Café soron következő előadására, melynek helyszíne: Pajtás Étterem (1157 Budapest, Zsókavár u. 24-26.), időpont: 2018.11.29-én (csütörtökön) 17-19 óráig
Cserkeszőlőn pihentünk Cserkeszőlőn pihentünk
Területi gondozás
2 éve
Az Időseket Segítő Szolgálat Klebelsberg Kunó utcai telephely nappali ellátásának tagjai, Cserkeszőlőn töltöttek 6 felejthetetlen napot.
Almakompót készítése a demenciával élő ellátottainkkal Almakompót készítése a demenciával élő ellátottainkkal
Területi gondozás
2 éve
Újabb dolgos hétköznap a Kontyfa utcai Időseket és Demenciával Élőket Segítő Szolgálatnál.
Szüreti mulatság Szüreti mulatság
Területi gondozás
2 éve
Zenés szüreti mulatság a Klebelsberg Kunó utcai Időseket Segítő Szolgálatnál
Látogatás a Csodák Palotájában Látogatás a Csodák Palotájában
Területi gondozás
2 éve
Újabb közös programon vettek részt a Területi Gondozás idős ellátottai és a halmozottan fogyatékos gyermeket nevelő szülők.
A Területi Gondozás és a Fejlesztő Gondozó Központ ellátását igénybe vevő szülők közös kirándulása A Területi Gondozás és a Fejlesztő Gondozó Központ ellátását igénybe vevő szülők közös kirándulása
Területi gondozás
2 éve
Egy pályázati támogatásnak köszönhetően a Fejlesztő Gondozó Központot igénybe vevő családok és a Területi Gondozás programjait látogató idősek kapcsolatépítő, közös tevékenységeket szervezhetnek a két csoport igényei szerint.
Közösségfejlesztő programok az Időseket és Demenciával Élőket Segítő Szolgálatnál Közösségfejlesztő programok az Időseket és Demenciával Élőket Segítő Szolgálatnál
Területi gondozás
2 éve
A Kontyfa utcai Időseket és Demenciával Élőket Segítő Szolgálat demenciával élő ellátottai nagyon hasznosan töltik intézményünkben a mindennapjaikat.
Facebook
Legfrissebb hírek
Állásajánlatok
Levendula Nagyi
Kapcsolat

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egyesített Szociális Intézménye

1157 Budapest, Árendás köz 4-6.

Tel./Fax:
06-1/306-3184
06-1/307-6263
06-1/ 271-0209

 E-mail: igazgato@eszixv.hu

 Facebook: facebook.com/eszixv