Tájékoztatás

ÉNO
Tájékoztatás


Feltöltve: 1 éve

 

Tájékoztatás a járványügyi veszélyhelyzet idején, a fogyatékos személyek lakókörnyezetből is elérhető, módosított nappali ellátásról, valamint a továbbra is működő fejlesztő foglalkoztatásról.

A veszélyhelyzet miatt az Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona 2021. március 22-től április 06-ig  továbbra sem látogatható.

Az ÉNO telefonon, elektronikus levelezés útján, valamint különböző infokommunikációs alkalmazásokon keresztül tartja a kapcsolatot az igénybe vevőkkel.

A munkatársak folyamatosan gyűjtik a családok részéről felmerülő igényeket, és az egyéni szükségletekre reagálva közvetítik a rendelkezésre álló szociális szolgáltatásokat.
A közösségi oldalon működő ÉNO Activity zárt csoportban, tematikus, fejlesztő és szinten tartó programelemek használatával az ÉNO mentorálni tudja a klienseit abban, hogy a már előzőleg kialakult és megszokott napi rutinjuk megmaradjon,és könnyebben alkalmazkodjanak a megváltozott életkörülményekhez.

A fejlesztő foglalkoztatást az ÉNO, a veszélyhelyzet körülményeit figyelembe véve, a tavalyi zárás idején már kialakított módon, otthon végezhető formában biztosítja.

 

Szabóné Busi Juliánna

ÉNO egységvezető

Ajánlott hírek