TÁJÉKOZTATÁS

Területi gondozás
TÁJÉKOZTATÁS


Feltöltve: 1 éve

Tájékoztatom Önöket, hogy az Időseket Segítő Szolgálat (Arany János utca 51., Klebelsberg Kunó utca 20/a) és az Időseket és Demenciával Élőket Segítő Szolgálat (Kontyfa utca 3.) a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos rendelkezések figyelembe vételével a koronavírus járvány terjedésének csökkentése érdekében történő zárva tartását a polgármester saját hatáskörben meghosszabbítja.

Az igénybe vevőkkel telefonon, e-mailen és a zárt FB csoportokban biztosított a kapcsolattartás. Az időseknek a gondozók a személyes találkozást mellőzve mentálhigiénés támogatást nyújtanak a megváltozott életkörülmények könnyebbé tétele érdekében.

A Területi Gondozás egyéb szolgáltatásai az alábbiak szerint működik:

A Házi Gondozó Szolgálat személyi gondozásra köt új igénybe vevőkkel megállapodást. A gondozók minden alkalommal, amikor az ellátottal kapcsolatba lépnek, egyéni védőfelszerelést viselnek a gondozott személy és a saját egészségük megóvása érdekében is.

A megnövekedett gondozási igény miatt előfordulhat, hogy a bevásárlást és a gyógyszerek kiváltását, azaz a szociális segítést a Területi Gondozás más területein dolgozó munkatársai végzik.

A szociális étkeztetés: Az igénybe vevők az ételt közvetlenül a főzőkonyháról kapják szállítva. A konyha az étlapváltozás jogát fenntartja.

Közösségi Étkezés a Pajtás Étteremben: A szolgáltatás a biztonsági előírások betartásával érhető el. A biztonságos 2 méteres védőtávolságot a sorban állás során is kérjük betartani!

Telephelyek és elérhetőségeik:

Rákospalotán élők részére: Arany János utca 51. TEL:  (1) 307-6326, e-mail: arany@eszixv.hu

Pestújhelyen élők részére: Klebelsberg Kunó u. 20/a, TEL:  (1) 418-1713, e-mail: klebelsbeg@eszixv.hu

Újpalotán élők részére: Kontyfa u. 3., TEL: (1) 419-0003, e-mail: kontyfa@eszixv.hu

 

Katonáné Jordáki Ildikó

ESZI Területi Gondozás, egységvezető

Ajánlott hírek