Debrecenben nyaraltunk

Debrecenben nyaraltunk

Az ESZI Időseket Segítő Szolgálat nappali ellátás Arany János utcai telephelyének húsz tagja 2017. szeptember 4.-én elindult, hogy ismételten meglátogassa egyik kedvenc városát, Debrecent. Immáron harmadik alkalommal tértünk vissza, ebbe a gyönyörű és nyugodt városba. A szállásunk a Nagyerdő Hotelban volt.

A környezet nagyon megszépült, felújították a Nagyerdő parkját. Hatalmas Stadiont építettek, szökőkutak sokaságában gyönyörködhettünk. A Békás tónál sajnos a békák eltűntek, vagy csak előlünk bújtak el. Kedvenc 1-es villamosunkkal eljutottunk a város nevezetességeihez. Ellátogattunk a Déry Múzeumba, ahol ismét láthattuk Munkácsy Mihály Trilógiáját fényjátékkal egybekötve. Megmásztuk a Református Nagytemplom tornyát, ahol láthattuk Rákóczi harangját is.

Gyönyörködhettünk a Szent Anna templomban. Elidőztünk az Egyetem káprázatos parkjában. Sajnos a Gólya táborba már nem kaptunk felvételt, csak a nyugdíjas Egyetemre!

A nem rég felújított Víztorony kertjében is megpihentünk, miután a kilátót megmásztuk. Az esti kivilágítás miatt ide visszatértünk. A késő esti ködszínházi vetítést kár lett volna kihagynunk, hiszen ilyet még sose láttunk.

Bekukkantottunk az új Stadionba, körül jártuk, és kipróbáltuk a modern futópályát is. Megmártóztunk a Gyógyfürdő kellemes vizében, ellátogattunk a Nyíregyházi Állatkertbe is. Ennyi fért bele ebbe az 5 napba.

Tudjuk, hogy Debrecen visszavár!

 

Kató Lászlóné

nappali ellátásért felelős

 

 

 

 

 

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-10-16 09:33:20
Feltöltve: 2018-10-16 09:32:25
Feltöltve: 2018-10-16 09:31:48
Belépés

Elfelejtett jelszó