Kedvenc helyünkön nyaraltunk

Kedvenc helyünkön nyaraltunk…

A „Klebi” csapata már évek óta visszajár Cserkeszőlőre nyaralni. A sok kedves élmény elmesélése másokat is magával ragad és kíváncsisággal tölt el, így mindig sok a jelentkező. Így volt ez idén májusban is (2017. május 16-22.) amikor egy hetet töltöttünk a Reman Üdölőben.

Kényelmesen utaztunk, hiszen a csomagjainkat - mint minden - évben Boros Tibor kollegánk szállítja az üdülés helyszínére, az ESZI kisbuszával.

Rozália Csiki fényképe.

A szállásunk elfoglalása után hozzáláttunk egy finom ebéd elkészítéséhez. A közös főzés – a fürdőzés mellett - az egyik legkedveltebb része a programunknak. Jó hangulatban készülünk, és mindig tanulunk valami újat egymástól. Idén például a tojáspörkölt elkészítését bográcsban. Igazán finom volt.

Rozália Csiki fényképe.   Rozália Csiki fényképe.

Jó érzés, amikor ennyien körülüljük az asztalt..mint egy nagy család.

Rozália Csiki fényképe.

Sokat beszélgetünk gyerekkori élményekről, vidám történeteket idézünk fel a klub életéből és természetesen nótáztunk.

Rendszeresen visszatérő program a bowling verseny, ahol mindig nagy a zsivaly, izgalom hogy épp melyik csapat nyer, kinek sikerül az összes bábút ledönteni. A szurkolásunktól és a nevetésünktől hangos a terem, amivel sikerül felhívni magunkra a fiatalok figyelmét is.  Végül mindenki nyer, mert egy remek estét töltöttünk el együtt.

Rozália Csiki fényképe.

Sokat mozogtunk, nemcsak a vízben, hanem, a szárazföldön is. Annyira megszoktuk a heti egyszeri meridián tornát, hogy itt sem maradhatott el. Külön busszal mentünk - a meleg elől - a Szinnyei Merse borospincébe és megismertük Cserke olyan részeit is, amit eddig nem láttunk. Az egyik legérdekesebb ezek közül az eredeti forrás, ahol régen csak két kis beton medence volt.

Rozália Csiki fényképe.    Rozália Csiki fényképe.

Mindenki jól érezte magát, senki nem volt beteg, és az idő is kellemes volt. Úgy köszöntünk el egymástól, hogy „jövőre Veletek ugyanitt”!

Csiki Rózsika klubvezető

Klebelsberg utcai

Időseket Segítő Szolgálat

 

 

 

 

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-10-16 09:33:20
Feltöltve: 2018-10-16 09:32:25
Feltöltve: 2018-10-16 09:31:48
Belépés

Elfelejtett jelszó