Sikeres pályázat

A Victoria a gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány tizenegyedik nyilvános pályázati kiírásán (2015. szeptember)

„A gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló eszköz, gép vagy berendezés vásárlásához nyújtandó támogatás igénylésére”

 Budapest Főváros XV. ker-i Önkormányzat Egyesített Szociális Intézménye Fejlesztő Gondozó Központ 278.000.- forintértékben 1 db új elektromos betegemelőt hálóval és fürdető hevederrel nyert.

A Victoria a gyermekekért Alapítvány célja, a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények- beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is- segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.

A XV. kerületi ESZI Fejlesztő Gondozó Központ súlyosan, halmozottan sérült gyermekek és felnőttek napközi ellátását biztosítja immáron 24 éve. Minden lehetőséget megragadunk, hogy gondozottaink mozgásállapotán javítsunk, vagy, az életkor előrehaladtával szinten tartsuk azt, illetve, hogy az önállóan kivitelezhető mozgások adta lehetőségeket folyamatosan kihasználjuk. Ezért nélkülözhetetlen ez az eszköz a mindennapi gondozáshoz, mobilizáláshoz. A gyerekek számára többféle pozícionálási lehetőség válik elérhetővé, illetve a gyerekeket ellátó szakemberek munkáját is nagyban megkönnyíti, segít ellátottjaink gondozásában, megkíméli a gondozó személyzetet az emelés okozta sérülésektől, és nem utolsó sorban ellátottjaink biztonságos mobilizálását is lehetővé teszi.

 

 

Köszönettel,

Némethné Varga Viktória

egységvezető

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-10-16 09:33:20
Feltöltve: 2018-10-16 09:32:25
Feltöltve: 2018-10-16 09:31:48
Belépés

Elfelejtett jelszó