BIOLOGIKA

 

Minden élőlény a legkisebbtől a legnagyobb, legfejlettebb létformáig, azonos törvények szerint alkalmazkodik a külvilághoz, a túlélés érdekében. Ezen biológiai törvények az emberek esetében is érvényesek. Ismeretük hozzásegít mindenkit ahhoz, hogy a testi elváltozásokat, betegségeket értelmezni tudjuk, és képesek legyünk megtenni azokat a változásokat, amelyek az egészség helyreállításához szükségesek. Az öt biológiai természettörvényt dr. Ryke Gerd Hamer írta le annak sok száz eseteknek, elváltozásnak a megfigyelése során, melyekkel a gyógyító munkája során találkozott. Munkájának köszönhetően a régebben érthetetlennek, gyógyíthatatlannak tartott elváltozások megismerhetővé és visszafordíthatókká váltak.

1. törvény: Minden ún. megbetegedés (ami magába foglalja a rákot is) egy konkrét, váratlan, minden korábbinál súlyosabb, igen hevesen, drámaian, és elszigetelten megélt konfliktusélmény-sokkal keletkezik, egyidejűleg három szinten: a lélekben, az agyban és a szerven. Ahhoz tehát, hogy egy agyi góc és egy testi elváltozás beinduljon, előtte törvényszerűen el kell szenvedni egy érzelmi megrázkódtatást, át kell élni egy érzelmi kilengést. Ha az elváltozás nem mérgezés, nem baleset, nem sugárzás, vagy természetellenes táplálkozás következtében alakul ki, akkor csak konfliktus hatására indulhat be. Nincs más lehetőség.

2. törvény: A megbetegedések két szakaszból állnak, és az elváltozás biológiai értelme a két szakasz egyikében nyilvánul meg. Ezen túl, a konfliktus-aktív szakaszban igen szembetűnő testi tüneteket produkálunk. Hideggé válnak a végtagok (az itt megjelenő elváltozást nevezték régen összefoglaló néven „hideg” betegségnek). Feszültek vagyunk, kényszeres gondolkozás figyelhető meg. A konfliktuson és annak megoldásán tipródunk. Ezzel egyidejűleg nincs étvágyunk, fogyunk, nem tudunk rendesen aludni, és ha sikerül elaludni, akkor is a konfliktusunkról álmodunk. Az érzelmi tartalomnak megfelelően egy szerven és annak a szervnek az agyi vezérlőközpontjában megfigyelhető változások történnek. Ez a megbetegedés első, ún. konfliktus-aktív szakasza. Ez a szakasz addig tart, amíg a konfliktus megoldásra kerül. A megoldás utáni szakaszt szoktuk észlelni magunkon, mint „betegség”, mert ekkor jelentkezik, fájdalom, gyulladás, láz, elesettség, gyengeség, hiszen a szervezet a helyreállításon dolgozik, és minden energiát erre szeretne fordítani.

3. törvény: leírja, hogy a szervek milyen szabályok szerint mutatnak elváltozásokat- szövet szaporulatot esetleg szövet csökkenést- a konfliktus aktív és a megoldást követő szakaszban.

4. törvény: újraértelmezi a mikrobákkal való együttélésünket, a kölcsönös és mindkét fél számára hasznos szimbiózist, a helyreállítási folyamatok, és normál működés során.

5. törvény kimondja, hogy minden elváltozásnak értelme célja van.

A gyógyulás első lépése mindenképpen a megértés, mert nélküle csak a bizonytalanság, a kétségbeesés, önmaga, mások vagy a sors hibáztatása emészti fel a beteg energiáját, ami újabb elváltozásokat eredményez. A biológiai természettörvények ismerte mindenki számára lehetővé teszi, hogy helyesen értelmezve a test elváltozásait, a helyreállító folyamatokat valóban támogató lehetőséget válasszon a gyógyulása érdekében.

Dr. Herczeg Andrea

A módszer kipróbálható a Levendula Napon 2015. november 27-én, pénteken  9-13 óráig a Csokonai Kulturális és Sportközpontban.

 

 

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-09-17 08:20:16
Feltöltve: 2018-09-03 08:34:56
Feltöltve: 2018-09-03 08:34:00
Belépés

Elfelejtett jelszó