Fordított nap a FENO-ban

Őszi rendezvényünk a vidámság, változatosság jegyében zajlott. Ezen a napon próbáltunk eltérni a megszokottól, hagyományos délelőtti napirendünktől. Ez a szemlélet már egyből a program indításánál megjelent: három csapatot kellett választani. Ellenben ez nem volt egyszerű a feladat, mert a fiatalok és az őket segítők neveit visszafelé olvasva kellett kitalálni. A sok furcsa hangzású név olvasása derültséget okozott mindenkinek. A csapatok kiválasztása után három helyszínen zajlottak az események, majd forgórendszerben cserélődtünk ezek között.

A három helyszín eseményei:

            A Plútó csoportban kincskeresés folyt. Színes krepp-papírkák között kellett megtalálni az eldugott diókat. Volt, aki szétfújta, volt, aki kikeresgélte a terméseket: szanaszét repült a szép színes krepp-papír.....Egy másik feladat az arc-montázs összerakása volt.

            A kicsik nappalijában mozgásos vetélkedők voltak. Amíg a csapat egyik fele egy nagyon izgalmas akadálypályán ment végig, addig a másik fele labdákat pakolt, karikákat fűzött, nagyméretű labdákat „cipelt”. Folyamatos volt a jókedv és a zsivaj.

            A nagyok nappalijába lépve rögtön egy óriási kapu fogadta a betérőket, de mindenki ügyesen átevickélt alatta, és nem dőlt rá senkire a sok puha elemből felállított építmény.
A teremben körbevezetett egy labirintus, amin végighaladva furcsa hangokat hallattak a fiatalok – köszönhetően a talajon lévő pukkasztós fóliának. Mindenki sikeresen vette az összes akadályt és felelt meg az összes kihívásnak az íjászkodás, a plafonról lelógatott óriási strandlabda szivacskalapáccsal történő püfölése és a golyóseprűzés során.

            Mozgalmas és élményekkel teli napnak lehetett részese a FENO apraja-nagyja, amiről először az ebédkor a sok éhes száj, majd a sok álmos tekintet és halkan szuszogó hang tanúskodott a délután további részében.

2015. november 17.

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-10-16 09:33:20
Feltöltve: 2018-10-16 09:32:25
Feltöltve: 2018-10-16 09:31:48
Belépés

Elfelejtett jelszó