Testünk hiteles válaszai – segítik a haladást…

Testünk hiteles válaszai – segítik a haladást…

Three In One Concepts, "Három az egyben", másképpen “One Brain” (Egy Agy) módszer pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség, képesség, személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű, holisztikus módszer. A név az agy működésének azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Mikor érzelmi stressz alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. Ha ebből az állapotból kiszabadulunk, képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz. Teljesen egyedülálló a maga nemében az “emberi megértés” és a “test energia” egyensúlyának korrigálása területén. A test - agy integrálásának elősegítése érdekében különböző korrekciókat használ a blokkolt energiák felszabadításához. Az elme tisztításához a Viselkedési Barométert, a az önismerethez a Szerkezet/Funkciót (Testkódot) használja.

Izomtesztelést alkalmaz, amelynek segítségével feltárjuk a tudatalatti emléktárat, a problémák gyökerét. A Viselkedési Barométer képes azonosítani az egyén érzéseit, vágyait és félelmeit. A korhátrálásban segít új választásokat hozni, így megtörténik a pozitív érzelmek és a jövőkép rögzítése.

Mi történik egy oldáson? - az oldás technikai elemei

Az One Brain technikája a probléma megállapításából, korrekciójából és utólagos feladatokból áll. Első lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi stresszt és a rossz gondolati beidegződéseket, amik meggátolnak minket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. Majd a korrekciót magát az oldási technikák széles skálájából választjuk ki, mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből és az elméből. A probléma forrásának megállapításához izomtesztelést alkalmazunk (biofeedback), hogy visszajelzést kapjunk az egyén “emléktárából“. Ez gyors és megbízható eszköz az információ megszerzéséhez. Azon alapul, hogy a negatív érzelmi stressz hatására az izmaink elgyengülnek, pl. ha valakivel rossz hírt akarunk közölni, előtte megkérjük… üljön le. A módszer azért működik jól, mert amikor az izmokat érintjük, azok hatnak az idegrendszerre, amely az üzenetet, a kérdést az agyba küldi tovább. A válasz hihető, a “testünk sohasem hazudik”.

A kineziológus segít az életmód, életvitel, életszemlélet megújulásában, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, a betegségek mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, a pályaválasztásban…

A leggyakoribb esetek oldása: fogantatásra képtelenség, születéskori blokkok, gyermekkori fájdalmak, érzelmi sérülések, dadogás, bepisilés, körömrágás, önbizalomhiány, kommunikációs blokkok, beilleszkedési zavar, diszlexia, tanulási nehézségek, vizsgadrukk, víziszony, felnőtté válás, alvászavar, memória problémák, döntésképtelenség, pánik helyzetek kezelése, szorongás, függőségek, kényszeres cselekvések, párkapcsolati problémák, testi tünetek - fájdalmak, szülő-gyermek kapcsolat, stb...Az eredményesség - már az első kezelés után mérhető.

A módszer elsajátítható, nemzetközi oklevelet ad!

Székely Szilvia haladó tanár, kineziológus

www.tukromtukrom.hu

A módszer kipróbálható a Levendula Napon 2015. november 27-én 9-13 óráig a Csokonai Kulturális és Sportközpontban.

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-10-16 09:33:20
Feltöltve: 2018-10-16 09:32:25
Feltöltve: 2018-10-16 09:31:48
Belépés

Elfelejtett jelszó