MESÉK NAPJA

Idén is sikerült egy feledhetetlen Mesék napját rendeznünk a FENO-ban. Fiatalok és a dolgozók közös munkája megint csak csodát teremtett, hiszen a mese maga a kincs, de az út is, amelyen eljut hozzánk. Kedden reggel lázas készülődésbe kezdett az egész ház. Jelmezek kerültek elő, érdekes díszletek és titkos kis beszélgetések, suttogások keltették fel a fiatalok figyelmét.

10 órakor kezdetét vette a közös játék. A nagyok nappalijában volt a gyülekező és a meglepetés műsorokat is itt adtuk elő egymásnak.

A kicsik megleptek minket Az aranyszőrű bárány című mesével. Minden kiscsoportos fiatal és felnőtt részt vett a játékban, mindenki tetőtől talpig beöltözve, és „egymáshoz ragadva”… – és mi csak néztük őket elragadtatva. A nagycsoportosok a Mekk Elek mese Nyúlcipő című epizódját játszották el interaktív formában. Alkalmunk nyílt a mesék bemutatása után a közös táncra is, igazi házibuli kerekedett – mindenki legnagyobb örömére, táncra perdült az egész ház. Éhes gyomorral pedig senki sem távozott, hiszen igazi svéd-sütis asztal fogadta a táncos lábú seregletet.

Na de meséljenek helyettem a képek…

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-10-16 09:33:20
Feltöltve: 2018-10-16 09:32:25
Feltöltve: 2018-10-16 09:31:48
Belépés

Elfelejtett jelszó