Levendula Nap - alternatív gyógymódok az egészség megőrzéséért
Területi gondozás
Levendula Nap - alternatív gyógymódok az egészség megőrzéséért
A Területi Gondozás kiemelt kerületi rendezvénye a Levendula Nap, 2018. november 23-án került megrendezésre a Csokonai Kultúrális Központban.

Feltöltve: 4 hónapja

Alternatív gyógymódok az egészség megőrzéséért

Az ESZI Területi Gondozás Levendula 60+ program keretén belül, idén 2018. november 23-án került megrendezésre a Levendula Nap. Az alternatív gyógymódokról több szakember tartott előadást a Csokonai Kultúrális Központban. A program a XV. kerületben élő időseknek szerveződött, akik nagy létszámban vettek részt a kiemelt kerületi rendezvényen.

Bemelegítésként meridián tornát tartott Mattyasovszky Péter.

Bemutatkozott Pataki Beáta addiktológus, természetgyógyász, szomatodráma szakember, aki a gyógyító kommunikációról beszélt: mennyire fontos, hogy megértsük testünk és lelkünk jelzéseit és elfogadjuk magunkat. Gyógyító játékot tartott a szakember, ami egyben egy kreatív, önismereti terápiás módszer.

Imolai Judit asztrológus és coach népszerű előadása az útkeresésről szólt. Kinek, mit hozhat az újesztendő? Hogyan kezelhetjük életünket sikeresen?

Jeges Tímea kranioszakrális terapeuta egy olyan módszert mutatott be, amely az érintésen alapul és alkalmas érzelmi és fizikai blokkok oldására. Segítségével ezek a pozitív vagy negatív blokkok felszínre hozhatók lehetőséget adva életminőségünk javítására. A terápia konkrét betegségek és problémák kezelésében segít.

Dr. Kispál Arlett homeopata orvos, fogszakorvos és Yin jógaoktató a stressz és a fogaink összefüggéséről beszélt „A fogcsikorgatástól a Yin jógáig” címmel, majd egy közös jógázásban lehetett részünk.

Zárásként pedig Szedlacsek Katalin zenepedagógus vezetésével záró meditációt tartottunk tibeti hangtálterápia segítségével. A hang egy sajátos energiával rendelkező hullám, amely a fülünkön túl egész lényünkre, minden sejtünkre hatással van. A tibeti hangtálak hullám-tulajdonsága egy csodálatos és egyben holisztikus lehetőség, amellyel a terapeuta az ember egész lényét harmonizálhatja, egyensúlyba hozhatja, támogathatja, gyógyíthatja.

Ajánlott hírek
FENO
Vendégek jártak a FENO-ban
15 órája
Vendégek jártak a FENO-ban
FENO
Húsvétra készülünk
2 napja
Húsvétra készülünk
FENO
BEE-BOT ROBOT
6 napja
BEE-BOT ROBOTMÉHECSKE A FENOBAN
Területi gondozás
Alzheimer Café a Pajtás étteremben
1 hete
Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Alzheimer Café soron következő előadására, melynek helyszíne: Pajtás Étterem (1157 Budapest, Zsókavár u. 24-26.), időpont: 2019.04.25. (csütörtök) 17-19 óráig
FENO
Nyílt nap a FENO-ban
1 hete
Ezen a héten zajlanak a FENO nyílt napjai
Facebook
Legfrissebb hírek
FENO
Vendégek jártak a FENO-ban
15 órája
Vendégek jártak a FENO-ban
Állásajánlatok
Levendula Nagyi
Kapcsolat

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egyesített Szociális Intézménye

1157 Budapest, Árendás köz 4-6.

Tel./Fax:
06-1/306-3184
06-1/307-6263
06-1/ 271-0209

 E-mail: igazgato@eszixv.hu

 Facebook: facebook.com/eszixv